Etäkäyttö PubMedin kautta

Vastaus

Etäkäyttö PubMedista

PubMedia käyttäessäsi etäkäyttöön kirjaudutaan lehdestä, kun avaat kokotekstin. Alla on yleisohje kirjautumiseen.

Suosittelemme lehden tai artikkelin hakemista hakujärjestelmä Discoveryn kautta, koska tunnistautuminen on siten helpompaa.

Näin tunnistaudut lehden sivulta:
  1. Voit kirjautua etäkäyttöön suoraan lehden sivulta. Joidenkin kustantajien aineistoihin voi kirjautua lehden etusivulla, toisiin kirjaudutaan artikkelitasolla. Joissakin lehdissä voi käyttää molempia.
  2. Etsi lehden sivustolta instituutiotilaajalle tarkoitettua kirjautumislinkkiä: Institutional login tai OpenAthens -kirjautumislinkki.
  3. Se on usein Sign in tai Log in -painikkeen tai linkin takana sivuston oikeassa yläkulmassa ja löytyy avautuvasta kirjautumisikkunasta.
  4. Kirjautumislinkki voi olla muotoa OpenAthens, OpenAthens/Shibboleth, Athens. Näpäytä linkkiä ja seuraa kirjautumisohjeita.
  5. Jos organisaation nimeä kysytään, kokeile ensin Virtuaalikirjastoa tai SOTEVirtuaalikirjastoa tai National Virtual Librarya. Jos näillä ei löydy, kokeile oman organisaatiosi nimeä. Uudet hyvinvointialueiden nimet eivät ole vielä päivittyneet järjestelmiin.

OpenAthens-kirjautuminen on voimassa, kunnes suljet selaimen. Sinun ei  tarvitse kirjautua tunnuksillasi uudelleen, vaikka vaihdat sivustoa.

  • Viimeksi päivitetyt 21.09.2022
  • Katsottu 15
  • Vastaaja Informaatikko

FAQ Actions

Oliko tästä apua? 0 0

Ota yhteyttä

Lähetä kysymyksesi informaatikolle. Vastaamme siihen mahdollisimman pian!